HomeКомпьютерные игрыRelated VideosMore From: Namidya Memey

[LIVE]PUBGM Emulator - CARI OPOR AYAM ♥

717 ratings | 22788 views
support stream: https://streamlabs.com/namidyamemey ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ​http://syzs.qq.com/en/ download langsung dari tencent pubgm versi emulator PUBG MOBILE ID: namidyamemey MOBILE LEGEND ID: Namidyamemey ID STEAM : namidyamemey ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Donate: Rules of Survival steam - Iyan Cahyo ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ mau bantu yutuber kesayanganmu? chat pribadi langsung di Instagram buat konfirmasi yaw ►BCA: 2140785311 Namidya ayu kartika ►PAYPAL: https://streamlabs.com/namidyamemey ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Chat Rules: 1. Respect the players, broadcaster, moderators, and your fellow viewers! 2. Avoid controversial topics such as religion, racism, drugs, politics, and sexism. 3. Don’t ask to be a moderator. 4. Don’t use profanity. Keep the chat safe for all ages! 5. Don’t post in all caps! 6. Don't advertise or spam! 7. Don't forget to be HAPPY :) ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Thanks banget uda nonton video saya yaw. Untuk memajukan channel ini jangan lupa Like & Share jika kalian suka dengan videonya Subscribe jika kalian baru dateng di channel ini comment apa aja yaw. saran kalian sangat membantu saya.. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ command BOT: !Spec !Donate !Instagram !Facebook !Discord !Rumah
Html code for embedding videos on your blog
Text Comments (9)
Why Gank (2 months ago)
test,,, ada iklanya juga
Aliefbms Aliefbms (3 months ago)
Link discord nya dong kak
Api Yadi (3 months ago)
Maafin aku ya ka kalo aku punya salah.minal aidin wal faizdin ka mohon maaf lahir dan batin
ElangPo wkwk (3 months ago)
Kak mey aku minta maaf ya kalau punya salah sama kamu🙏🙏🙏🙏🙏
Frana Edo (3 months ago)
Serang lord dong
Why Gank (3 months ago)
Mintak maaf ya mbak adekkk
khairul Amri (3 months ago)
Kaksk
khairul Amri (3 months ago)
Kak
ilhamzff280 laki (3 months ago)
hai kak cantik

Would you like to comment?

Join YouTube for a free account, or sign in if you are already a member.